agios efstratios














































camping is free








3 comments:

Anonymous said...

I have to say that the images that i have just seen of agios efstratios are the most beautiful i have seen of this magical island for a long time. thank you for posting them.... it brings back alot of memories.

Anonymous said...

Καλησπέρα,

Οι φωτογραφίες απο τον Άγιο Ευστράτιο είναι υπέροχες, συγχαρητήρια.

Είμαι λάτρης των νησιών του Β. Αιγαίου, αλλά το συγκεκριμένο νησί δεν έχω καταφέρει να το επισκεφτώ εδώ και αρκετά χρόνια.

Ελπίζω να τα καταφέρω φέτος, και γι αυτό το λόγο θα ήθελα να σας ρωτήσω εαν χρειάζεται κανείς αναγκαία μεταφορικό μέσον για να φτάσει στην παραλία όπου επιτρέπεται το camping (Τρυγάρι νομίζω πως λέγεται η εν λόγω παραλία, αν δεν κάνω λάθος)

Εαν πάλι δεν υπαρχει η δυνατότητα για μεταφορικό μέσον, η απόσταση απο το λιμάνι, είναι δυνατόν να καλυφθεί με τα πόδιά?

Εαν έχετε την καλοσύνη απαντήστε μου στο mail: thanassisn@hotmail.com

Συγχαρητήρια και πάλι για τις φωτογραφίες σας, και για το blog σας γενικότερα.

Καλά ταξίδια,
Θανάσης

Anonymous said...

Ήθελα πραγματικά να αναπτύξουν μια μικρή παρατήρηση για να πω ευχαριστώ σε σας για μερικά από τα καταπληκτικά συστάσεις που γράφετε σε αυτή την ιστοσελίδα. Μεγάλη εμφάνιση στο internet έχει μέχρι το τέλος έχουν αναγνωριστεί με τα λαμπρά προτάσεις για την ανταλλαγή με τους καλεσμένους μου. Θα ήθελα να υποστηρίζουν ότι είμαστε επισκέπτες της ιστοσελίδας στην πραγματικότητα είναι αρκετά τυχεροί να υπάρχουν σε μια θαυμάσια κοινότητα με τόσα πολλά εκκρεμή άτομα με πολύ ευεργετική αρχές. Νιώθω πολύ τυχερός που χρησιμοποιείται ολόκληρο ιστοσελίδα σας και προσβλέπω σε πολύ περισσότερους λαμπρή φορές την ανάγνωση εδώ. Ευχαριστώ για άλλη μια φορά για όλες τις λεπτομέρειες.